ROUTE 36 wil zich verbinden met jou!

Gewoon... Omdat je bent zoals je bent!

ROUTE 36 ziet in dat het belangrijk is om jezelf te zijn.

Door mensen te ontmoeten met gelijke interesses, kan je elkaar

inspireren en motiveren om verder te gaan met dat wat voor jou belangrijk is.

Je kan vrijuit praten en je wordt begrepen, omdat jij je met mensen verbindt

die hetzelfde willen.

 

Voorbeeld:

Mevrouw Klok heeft als hobby schilderen. Ze heeft in haar huis een schildersezel staan, maar eigenlijk gebruikt ze deze maar weinig. De reden dat ze zich er niet toe zet is, dat ze haar hobby niet kan delen. 

Er zijn in de buurt meer mensen zoals mevrouw Klok. Alleen het punt is dat deze mensen het niet van elkaar weten. Door een profiel aan te maken kan mevrouw Klok haar hobby `schilderen`bekend maken. Ze kan in haar profiel ook vertellen dat ze graag samen met andere mensen wil schilderen.

Meneer Lammers is iemand die actief in het leven staat. Hij houd ervan om een steentje bij te dragen voor de samenleving. Hij heeft ook een passie voor schilderen. Meneer Lammers heeft daarom het initiatief genomen om mensen in de omgeving die houden van schilderen met elkaar te verbinden. 

Via het ROUTE 36 netwerk heeft meneer Lammers mensen uit het dorp benaderd die interesse tonen voor schilderen. Waaronder ook mevrouw Klok. Samen hebben ze het volgende idee bedacht: om de week op woensdagavond samen schilderen in het buurthuis. Meneer Lammers heeft verdere contacten gelegd om dit mogelijk te maken.

Intussen zijn we een paar weken verder en kan de groep met elkaar schilderen.

Ze delen een passie, kletsen wat en leren elkaar kennen. 

Jessica (17 jaar) is ook een van de deelnemers van de `schilder groep`. Zij zocht een bijbaantje naast haar studie en gaat voortaan elke zaterdag huishoudelijke klusjes doen bij mevrouw Klok.

 

ROUTE 36 bied de oplossing

Door gebruik te maken van het ROUTE 36 netwerk, kunnen mensen elkaar eenvoudig vinden. Ben je iets nodig, zou je graag iets willen bereiken, of zou je graag mensen willen ontmoeten? ROUTE 36 maakt dit mogelijk. Door een profiel aan te maken kan je jezelf voorstellen en eventueel wensen aangeven.

 

`ROUTE 36 geeft om mensen en écht contact en brengt mensen

van verschillende leeftijden met gelijke interesses bij elkaar`